RSS marketing

U als ondernemer wilt op de hoogte blijven. Waarschijnlijk bezoekt u dan ook met grote regelmaat een aantal vaste websites en blogs die nieuws uit uw branche publiceren. RSS maakt dat allemaal een stuk overzichtelijker. Door uzelf te abonneren op de RSS feeds van websites en weblogs, krijgt u namelijk snel en overzichtelijk alle nieuws binnen zodra het geplaatst is, zonder de sites daadwerkelijk te hoeven bezoeken. Dit maakt RSS marketing zo aantrekkelijk.

Extra traffic naar uw website

Door zelf een RSS feed te beginnen, genereert u op een goedkope manier extra traffic bij een publiek waarvan u weet dat het geïnteresseerd is in uw bedrijf. Men heeft zich immers zelf geabonneerd. U blijft onder de aandacht van uw doelgroep en versterkt uw imago. Heeft u een website waarop u veel wisselende producten en nieuws heeft staan, dan is dit één van de meest effectieve manieren om het contact met uw doelgroep vast te houden.

RSS marketing: een geïnteresseerd publiek

RSS marketing is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Om het effectief in te zetten heeft u wel de juiste kennis nodig. Van Sandwijk Consultancy heeft die kennis in huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Powered by Verkerk webdesign
Design by Webdesign Wien