Klantenservice

Wat is klantenservice nu eigenlijk? Klantenservice kan verwijzen naar twee verschillende zaken namelijk een bedrijfsproces en een afdeling van een organisatie. Klantenservice is het contact aangaan met een (potentiële klant), maar het is ook een afdeling waar medewerkers zich vaak op dit contact richten. In beide gevallen gaat het om het onderhouden van de relatie met de klant. Klantenservice is het ten uitvoer brengen van bedrijfsfuncties, maar klantenservice is ook een emotionele band leggen met de klant.

Het doel van klantenservice

Wat is het doel van klantenservice? Wanneer Van Sandwijk Consultancy als klantenservice medewerker de klant op een dienstverlenende en servicegericht wijze helpt krijgt de klant een positief beeld van de klantenservice afdeling van uw bedrijf. Een goede klantenservice zorgt ervoor dat de klant aan uw bedrijf wordt gebonden. Een positieve merkbeleving is wat uw bedrijf uiteindelijk wil bereiken.

De klantenservice medewerker

In de functie van klantenservice medewerker verleend Van Sandwijk Consultancy service, wij verzorgen op een dienstverlenende en servicegerichte wijze het klantcontact. Kortom, een stukje meerwaarde voor uw bedrijf.

Voor meer informatie, kunt u via het contactformulier contact opnemen.

Powered by Verkerk webdesign